KAMPANYA DETAYLARI
KAMPANYA DETAYLARINI KEŞFEDİN
PIRELLI İLE MÜKEMMEL UYUM

PIRELLI YAZ VE DÖRT MEVSİM LASTİKLERİ KAMPANYASI

PIRELLI’D...

PIRELLI İLE MÜKEMMEL UYUM

PIRELLI YAZ VE DÖRT MEVSİM LASTİKLERİ KAMPANYASI

PIRELLI’DEN 4 ADET 18’’ JANT VE ÜZERİ LASTİK AL, 1.500 TL DEĞERİNDE SHELL PRATİK KART KAZAN! ÜSTELİK AXESS’E ÖZEL VADE FARKSIZ 8 TAKSİT FIRSATI!

18 Mart 2024 – 30 Haziran 2024 tarihleri arasında kampanya yetkili satıcıları veya alt satış noktalarından tek seferde 4 (dört) adet 18’’ jant ve üzeri, Pirelli marka oto, SUV (4x4) yaz veya dört mevsim lastik satın alın 1.500 TL (KDV dahil) değerinde Shell Pratik Kart kazanın.

BANKA KOŞULLARI

• 18 Mart – 30 Haziran 2024 tarihleri arasında kampanyaya katılan Axess üye ...

BANKA KOŞULLARI

• 18 Mart – 30 Haziran 2024 tarihleri arasında kampanyaya katılan Axess üye işyeri Pirelli Yetkili Satıcılarından 8 aya varan taksit imkanı sunulmaktadır.
• Kampanyaya Axess, Free, Wings, Bank’O Card Axess Bireysel ve Ticari kartlar ile bu kartların ek kartları ve sanal kartları dahildir.
• Kampanyaya sanal POS işlemleri dahildir.
• Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

KAMPANYADAN YARARLANMAK ÇOK KOLAY!

Lastiğinizi satın aldıktan sonra, size teslim edilen kamp...

KAMPANYADAN YARARLANMAK ÇOK KOLAY!

Lastiğinizi satın aldıktan sonra, size teslim edilen kampanya kayıt zarfındaki yönergeleri takip ederek ve faturanızı kampanya kayıt sayfasına yükleyerek kampanya kaydınızı gerçekleştirin. Daha önce My Pirelli’ye üye olmadıysanız kaydınızı gerçekleştirmeniz ve kayıt esnasında e-posta adresinizi doğrulamanız gerekmektedir. (My Pirelli’ye daha önce üye olduysanız bu adımı atlayıp kampanya kayıt formunu doldurarak kampanyaya kayıt olabilirsiniz). Kayıt esnasında sizlerden Shell Pratik Kart’ın üzerinde yazılı olan 10 haneli kart numarası da talep edilecektir. Kaydınız kontrol edildikten sonra kampanya şartlarını sağlaması durumunda Shell Pratik Kart’ınızın aktivasyonu 3 iş günü içinde gerçekleştirilecek olup kayıt esnasında vermiş olduğunuz cep telefon numaranıza ve e-posta adresinize SMS ve e-posta yolu ile bilgi verilecektir. 15 Ağustos 2024’e kadar kullanılmamış Shell Pratik Kartları bu tarihten itibaren geçerliliğini yitirecektir. 30 Haziran 2024’ten sonra www.pirelli.com.tr adresindeki kampanya kayıt sayfası kapanacağından dolayı bu tarihten sonra kampanyaya kayıt olamazsınız.